Krátké zadumání

3. 10. 2016 20:39:10
Ne, že by náhle kriminalita migrantů zázračně vymizela. Jen se o ní nepíše, aby se lidé neutvrzovali v mínění, že vítací politika prostě nefunguje.

Inu, pěkně, náramně si to, bolševický mysliteli, napsal. (Kdo nechápe ironii, ať snad ani nečte mé předešlé články) Fuj, tedy, takhle by to nešlo.

„...odlesky hořících měst jsou vidět na nebesích... melodie Marseillaisy a Carmagnoly, doprovázené duněním děl, zatímco guilotina odbíjí čas...“ Karl Marx

Kde jsou časy, kdy se za hluboké totality svazáci a svazačky odebírali na dovolenou k Balatonu. Dnes frčí jiný turismus.

To se tak sbalí pár sluníček s dostatkem kuráže, naivity a připitomělosti, domluví se a vyrazí na Srbsko-Maďarskou hranici pomáhat migrantům. Tím to ale ani zdaleka nekončí. Náležitě to začnou troubit mezi lidi. No a když o tom vypráví, občas se nad tím člověk chytá za hlavu. Kamarád (říkejme mu třeba Kája) se takhle vydal na Srbsko-Maďarskou hranici, odhodlán pomoci za každou cenu, snad i proti vůli běženců, přišlo-li by na to. Když jsme o tom tak rozprávěli, řekl mi takovou zajímavost, až jsem nabyl dojmu, že i kdyby se migranti denodenně mezi sebou půlili mačetami, sluníčka, jako je tento můj kamarád je budou stejně hájit. Podle něj, když s nimi mluvil, mají sice postoje a názory, které by každý Evropan chápal jako zvrácené, při nejlepším špatné, či nesprávné, ale - a to zdůraznil - jsou to především lidé, normální chlapi, co sice přemýšlí jinak, ale je jim jen o to, začít normálně žít a pracovat.

Tito lidé a krysy, mají společné rysy, řekl by možná básník. Všem nadávají do rasistů či nacistů, ale špínu ve svém hnízdě nevidí.

Všímáte si, jak je nám ze všech stran přednášeno, že migranti jsou fajn lidičkové, milí, přátelští, jen trochu nešťastní a hle - i z úst všelásek a něhomilů náhle vypadne moudro, že mezi nimi běhají lidé s v Evropě nepřijatelným smýšlením, ale nesmíme na to hledět. Velmi se teď využívá informačního vakua, které má zamezit takzvaným xenofobním náladám a negativnímu postoji veřejnosti k přijímání migrantů. Ne, že by náhle kriminalita migrantů zázračně vymizela. Jen se o ní nepíše, aby se lidé neutvrzovali v mínění, že vítací politika prostě nefunguje. No a tak se většinou jen ze zahraničních médií dozvíme sem tam, že jeden darmožrout naříká nad tím, kterak má (chudáček malý)v Litvě příliš nízké soc. dávky, jinde, že při znásilnění osmileté dívky policie zastřelila omylem jejího otce, který se ji snažil před nadrženým běžencem chránit.

Už v lednu německý deník Bild informoval, že tiskové oddělení ministerstva vnitra v Severním Porýní zakázalo používat novinám slovo ,,uprchlík" ve spojení s kriminální aktivitou.

Takže, vážení antiislamisté, imigrační skeptici, islamofobové, máte utrum. Němci nic nepoví, protože co informace o běžencích, to projev xenofobie a nesnášenlivosti.

Bojím se však, že takové udržování Evropských občanů v nejistotě povede k převzetí ,,spravedlnosti" primitivnější, méně přemýšlivou spodinou do vlastních rukou a pouliční bitky mezi běženci a domorodci budou každodenní realitou.

Ovšem, to je právě to, co si neomarxistická, extrémní levice tolik přeje. Vítězné tažení proti národní jednolitosti skrze strach, oběti na životech a nenávistí otrávená srdce.

Blíží se krajské i senátní volby, ze všech koutů na nás zírají tváře pro náš obvod a slibují své verbířské bláboly. Tak doufám, že jim tentokrát na ty špeky, které loni sami nemohli spolknout, opět neskočíte.

Autor: Luboš Vlasák | pondělí 3.10.2016 20:39 | karma článku: 25.51 | přečteno: 442x

Další články blogera

Luboš Vlasák

Návrat politických mrtvol

Zrovna nedávno jsem se od srdce zasmál, když jsem četl vtip o tom, jak trenér cviků čínského císaře, sám sexy mozek a upocený předseda unie mimozemšťanů Jiří Paroubek, vážně jedná s komunisty...

28.2.2024 v 18:00 | Karma článku: 14.25 | Přečteno: 476 | Diskuse

Luboš Vlasák

Čechoslováci

Spousta z vás si v poslední době jistě všimnula sekty takzvaných Čechoslováků, zejména v souvislosti s policejním zákrokem na Pavla Zítka.

4.11.2023 v 12:00 | Karma článku: 16.64 | Přečteno: 887 | Diskuse

Luboš Vlasák

Zajímavé podobnosti mezi stalinismem a "putinismem"

"Přátelství národů Německa a Sovětského Svazu, svázané krví, má všechny předpoklady být trvalé a silné," napsal Stalin po obdržení blahopřání ke svým 60. narozeninám od Hitlera a Ribbentropa dne 25. prosince 1939.

3.1.2023 v 11:57 | Karma článku: 24.01 | Přečteno: 497 | Diskuse

Luboš Vlasák

Hrátky s čertem

Írán se údajně bojí útoku ze strany Saúdské Arábie, se kterou už od konce intervence USA v Iráku v téže zemi bojuje o vliv a předsedkyně Poslanecké Sněmovny si nešikovně hraje na bojovnici za lidská práva, dobře tedy.

12.12.2022 v 17:11 | Karma článku: 19.87 | Přečteno: 355 | Diskuse

Další články z rubriky Ostatní

Ladislav Jakl

Dělají z nás ženy! Nebo jen hlupáky?

Jsme všichni obětmi tajemného spikleneckého experimentu, kdy pomocí přísad do potravin globální vládci nadělají z chlapů zženštilé hermafrodity, neschopné plodit děti?

28.3.2024 v 18:55 | Karma článku: 28.08 | Přečteno: 531 | Diskuse

Milan Šupa

Čerpejme sílu ke vzestupu z prožití reality Ducha

Myslím, tedy jsem! Tato slova jsou lež! Jsou omylem! Kdo je akceptuje, sází na falešnou kartu a promrhává svůj život. Ztotožňování vlastní jsoucnosti s rozumem a myslí je tou největší tragédií, která nás může postihnout.

28.3.2024 v 16:13 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 50 | Diskuse

Jiří Herblich

Slovo, které radí člověku je Božské tím, že chápe princip Božství

Kdo najde slovo své jako Božské tím, že uvěří. Ten najde slovo společné jako svoje a bude to slovo Boha v člověku.

28.3.2024 v 6:28 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 24 | Diskuse

Yngvar Brenna

Jakou chcete budovat společnost aneb pryč s Velikonocemi

Skutečně je to něco, za co máte utrácet peníze i čas a úsilí, abyste ty dopady potírali, či alespoň pokoušeli, byť zcela marně, zmírnit? Přece jde o to, jakou chcete budovat společnost.

28.3.2024 v 1:56 | Karma článku: 15.41 | Přečteno: 299 |

Jan Andrle

Nový oblek

Jak slíbil, tak udělal. Sliby se mají plnit, že. A já to stihnu nejen do vánoc, ale dokonce do velikonoc. Tady to je, přátelé blogeřníci.

27.3.2024 v 22:17 | Karma článku: 19.78 | Přečteno: 525 | Diskuse
Počet článků 56 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 985

Provokatér, nezabývající se jakoukoli korektností. Čtenář mnoha knih, pracující student, zahrádkář, příležitostný sportovec, vyznavač pěších toulek s batohem na zádech. Svým písmenkováním rozhodně nechci dělat díru do světa, jen sdělit, co si myslím.

Pokud uznáváte pravdu a upřímnost, coby nejlepších aspektů dobrých mravů, je to v pořádku. Pokud obé uvedete do praxe, zjistíte, že jsou vám absolutně k ničemu.

Člověk, který veškeré vědění hledá ve školních osnovách, nikdy nic neobjeví. 

Vhledem k tomu, že jsem se vrátil po 5 letech, bude třeba tento sloupek trochu aktualizovat.

Takže jsem křesťan s mírně nadprůměrným platem zaměstnance jistého německého korporátu a tedy se zde čas od času objeví i články na toto téma. 

Také bude potřeba čas od času aktualizovat fotku. :)

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Velikonoce 2024: Na Velký pátek bude otevřeno, v pondělí obchody zavřou

Otevírací doba v obchodech se řídí zákonem, který nařizuje, že obchody s plochou nad 200 čtverečních metrů musí mít...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...