Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Šílenství

Ultratolerantní liberálové nevidí problém v tom, že se imigranti odmítají učit Německy, Švédsky, potažmo dalšími (Evropskými jazyky), že je policisté nestíhají chytat při jejich oplzlých honech na ženy či jiných nevítaných činech

Vidí problém v tom, že se Evropě nechce příliš přizpůsobovat kultuře migrantů. 

Ti jsou pak samozřejmě frustrovaní a naštvaní, že evropané nehodlají být takoví, jak se sluší a patří na (ne)slušného Nigerijce, Eritrejce, Somálce, Sůdánce, Afghánce a mnohé další -ce, -any, či jak si představují muslimové, že by se měli chovat. Tak přijmou azyl, veškeré dávky a štědrosti od Evropských zemí a namísto vděku a ruky k dílu se jdou mstít a divočit. Tu zde náhle někoho znásilní, aby se pak nechali hájit, že nevěděli, že se to nesmí či dokonce že oběť nedala jasně najevo, že nechce, jak se stalo při zproštění viny iráckého běžence za znásilnění chlapce na koupališti. 

Nedávno Německá policie vysvětlovala, proč pouštěla běžence, kteří osahávali a pokoušeli se znásilnit ženy při německých novoročních oslavách. Prostě a jasně proto, aby mohli zasáhnout u dalšího případu! Představte si, že jste policista, který zahlédne, jak se kdosi sápe na ženu, proti její vůli. Běžíte jí na pomoc a sotva se pokusíte zadržet pachatele, o kousek dále se děje to samé. Tak běžíte dál a ihned za vámi se děje opět to stejné, jen místo jednoho útočníka jich je hnedle 5, 6, 10. Ostatní kolegové také běhají sem a tam a nestíhají uklidnit ten nadržený dav černochů a arabů, tu masu inženýrů, doktorů, lékařů, profesorů, fyziků a chemiků, co měli pomoci našemu hospodářství ku strmému vzestupu. 

Plány na zmírnění migrace selhávají, plány na integraci jsou nerealizovatelné a plány na zastavení migračních vln pro jistotu neexistují vůbec. Vždyť jsme Evropa, no bodejť, ta se musí kát z pradávné minulosti a ukázat lidskou tvář, ať to stojí, co chce. Všichni jsme přeci lidé (nelze nesouhlasit), chtějící jen žít (nelze jednoznačně souhlasit). Někteří, ba troufám si říci  že většina z těch lidí sem sice přišla žít, ale rozhodně ne pomoci. Kdyby ano, patrně bychom se nedočkali takových otřesných zkušeností se znásilňováním, vražděním, najížděním do davů, podřezávání náhodně či záměrně vybraných lidí, pobodání a dalších fuj, spáchaných buď dětmi dříve usazených imigrantů a (dnes převážně) imigranů nových.

Stále slýchám, že naše cesta k lepší republice vede přes větší solidaritu, respekt a přijímání běženců. Že lidé z východní a střední Evropy také prchali před bolševikem nebo nacistou na Západ a byli přijati, ba dokonce uplatněni. Že dnes je tedy řada na nás, abychom též ukázali lidskou tvář, dějí ony blahosklonné hlasy. Co ovšem opatrně obchází, aby snad někoho nenapadlo se zeptat, je fakt, že se západní země nemusely potýkat s fanatickými Čechy, Poláky nebo Východními Němci, kteří, vletíc do obchodu, stříleli po všem živém ani těmi, co se zatvrzele odmítali učit jazyk a vůbec nějak přivykat novému domovu, neb takový běženec dobře věděl, že by po takovém divočení putoval bez okolků zpátky domů ještě s radostí, že na cestu nedostal pár kopanců do zadku a přes hubu jako bonus.

Nedávno jsem tak projížděl zprávy a pohled můj upoutal článek, co jsem nejdříve pokládal za aprílový žert. Tak jsem titulek rozkliknul a datum vydání vskutku nebylo 1.4., jak jsem naivně doufal, ale 31. října. Titulek hlásá, že jsou to Němci, ne migranti, kdo se má integrovat do kultury toho druhého. Nějaká ,,socioložka" Annette Treibelová tvrdí, že se Němci potřebují začlenit do kultury migrantů, aby mohla integrace fungovat.

Akademici a levicoví politici v Německu si stále častěji pohrávají s myšlenkou, že řešení problematiky integrace migrantů vyžaduje, aby se Němci čím dál více podobali migrantům, spíše než že by se migranti přizpůsobili německé kultuře. Několik pedagogů dokonce uvedlo, že by se Němci měli učit arabštinu, aby pomohli migrantům, kteří nemohou nebo se nechtějí učit německy.
Jsem to jen já, kdo si klepe na čelo nebo je nás víc? Tak my se tu nejdříve ujišťujeme, respektive se nás snaží ujišťovat, že se běženci dokáží adaptovat na naší kulturu a za našimi zády ,,praskne", že jsme to my, kdo se nakonec bude muset přizpůsobovat? Napadá mne myšlenka, že bych mohl emigrovat do relativně liberálních Arabských Emirátů. Protože se mi příliš nebude chtít učit se arabsky, navrhnu, aby se arabové učili Česky, protože jen tak se budu cítit dobře. Nejspíš by na mě koukali, jako na idiota a další ráno by mi ještě velice rádi zaplatili zpáteční letenku.

Jakýsi syrský přiběhlík dokonce uvedl, že by se mu hodilo, kdyby byly psány názvy ulice dvojjazyčně, aby se příchozím lépe orientovalo. Mám takový dojem, že už to tu jednou bylo. Pro příklad opět nemusíme daleko do historie. Pro lepší orientaci Němců byla označení ulic psána nejdříve velkým písmem Česky, menším Německy, neboť po vzniku Československé republiky se u nás vyskytovala početná menšina Němců. Jak víme, Němci volali po vlastní autonomii, pořádali krvavé demonstrace a jaký byl závěr? Čeští Němci se dočkali okleštění ČSR na Protektorát Čechy a Morava a hlavním jazykem byla opět Němčina, tudíž vše se nejdříve psalo Německy a až následně Česky. Ale to je již historie.

Protektorátní označení ulice

Kéž by toto šílenství a nerozum zůstalo jen na Německé a prý již i Švédské půdě, ale lidé začali podezřele hloupnout i u nás. Dřív se takovým lidem s naivismem v srdci říkalo magor, šílenec, někdy i blbeček. Dnes je to performer, umělec nebo dokonce filosof. Zkratka pro člověka kompaktního se všemi přízvisky je mašíbl. 

Abych nezapomněl, takovýchto mašíblů se i u nás vyskytuje více, než dostatek.

Asi nejznámějším mašíblem současnosti v ČR je Milan Kohout, který svou performaci projevuje onanováním a následným vylitím semene do svěcené vody, umění v bourání kostelů a filosofii v tom, že se naše země musí podobat zemím Asie a Afriky, protože Evropa tam kdysi také měla své kolonie. Že byly kolonizačními zeměmi novověku hlavně Francie, Portugalsko, Velká Británie, Španělsko, Holandsko, Německo a Belgie, to asi neví. Musí zpytovat svědomí i ti, co na tom měli pramalou či žádnou ,,vinu," protože to pan Kohout říká. On už byl totiž navštívit uprchlická centra a romská ghetta, kde každého na potkání líbal a objímal, navzdory tomu, že se některé jeho oběti zdály dost nepohodlně, když se je nějaký vousatý blázen (stále mluvíme o Milanu Kohoutovi) pokoušel obejmout a ocicmat. Jeho video z návštěvy Chánova pak doslova smrdí pedofilním chováním, kdy k sobě láká cikánské děti, aby jim mohl před kamerami dát pusu a lehce je otlapkat. Divné, zvláštní či rovnou úchylné?  Nevím, čím to označit, sám nechť to označí čtenář. On je prazvláštni i jiným svým chováním, loni vylil své semeno do křtitelnice se svěcenou vodou. Toto už není divné ani úchylné. To je deviantní chování vyšinutého  člověka, kterého je nutno detekovat v psychiatrické léčebně, zavřít do klece a denně aplikovat tzv. skotské střiky (důkladné pokropení hadici se studenou, následně horkou vodou). Já vždycky říkal, že kohouti jsou blbí ptáci.

Milan Kohout

Divnou tváří se může zdát i takřka neznámá Monika Horáková, členka předsednictva Strany Zelených. Přišla k soudu o takzvanou ,,kauzu šátek", protože (dle jejích slov) může a žije ve svobodné zemi. Tak to doufám, že tomu věří a bude respektovat, pokud soud rozhodne, že dá za pravdu paní ředitelce střední zdravotní školy v Ruské (nedaleko od školy mám byt a kamarádku, co s onou Ahmednuur Ayal Jamaalovou byla v jedné třídě) a pokud soud vyřkne opak, nevystrčí na ředitelku Ivanku Kohoutovou prostředníček. Žijeme ve svobodné zemi, ale nemůžeme se vysmívat druhým, když soud dá za pravdu jiným. Osobně doufám, že pravidla školy nejsou ovlivnitelná dogmatickou vírou, která dokonce nemá ani ten šátek nakázaný svou tzv. svatou knihou. Je jasné, o co jde. Muslimové se snaží ukopat naše zákony, zákonodárce a vlastně celou jurisdikci na takovou úroveň, aby bylo islamistům dovoleno takřka vše.

To je jen taková ochutnávka, českých mašíblů. Máme jich na skladě mnoho dalších, více i méně komických.

Pšouklá Jana Al Oukla, která je zastává palestinských teroristů a útoky z 11. září 2001 považuje za čin izraelských tajných služeb k vyprovokování války proti muslimům.

Robert Pelikán, nynější babišovec a ministr spravedlnosti, který by rád každého kritika islámu poslal za mříže. Díky němu jsem se já a desetitisíce dalších dozvěděli, že jsme vlastně kriminálníci.

Tohoto pelikána v zoo nenajdete

Přihlouplý Jiří Dienstbier, který má zrychlení vyhoštění migrantů bez nároku na azyl za porušování lidských práv a své odvolání z funkce ministra pro lidská práva za spiknutí národních socialistů.

K udržení funkce mu nepomohlo ani napodobování Miloše Zemana

A mnoho, mnoho dalších, ale to už by vás oči bolely.

Napadá mne ještě pár myšlenek, ohledně šátků na školách, integrace muslimů a obvyklé kvílení našich všeholásek a něhomilů, ale to je již na další povídání.

Autor: Luboš Vlasák | pondělí 21.11.2016 21:03 | karma článku: 40,69 | přečteno: 1610x
  • Další články autora

Luboš Vlasák

Návrat politických mrtvol

Zrovna nedávno jsem se od srdce zasmál, když jsem četl vtip o tom, jak trenér cviků čínského císaře, sám sexy mozek a upocený předseda unie mimozemšťanů Jiří Paroubek, vážně jedná s komunisty...

28.2.2024 v 18:00 | Karma: 14,52 | Přečteno: 476x | Diskuse| Ostatní

Luboš Vlasák

Čechoslováci

Spousta z vás si v poslední době jistě všimnula sekty takzvaných Čechoslováků, zejména v souvislosti s policejním zákrokem na Pavla Zítka.

4.11.2023 v 12:00 | Karma: 16,89 | Přečteno: 890x | Diskuse| Ostatní

Luboš Vlasák

Zajímavé podobnosti mezi stalinismem a "putinismem"

"Přátelství národů Německa a Sovětského Svazu, svázané krví, má všechny předpoklady být trvalé a silné," napsal Stalin po obdržení blahopřání ke svým 60. narozeninám od Hitlera a Ribbentropa dne 25. prosince 1939.

3.1.2023 v 11:57 | Karma: 24,16 | Přečteno: 497x | Diskuse| Ostatní

Luboš Vlasák

Hrátky s čertem

Írán se údajně bojí útoku ze strany Saúdské Arábie, se kterou už od konce intervence USA v Iráku v téže zemi bojuje o vliv a předsedkyně Poslanecké Sněmovny si nešikovně hraje na bojovnici za lidská práva, dobře tedy.

12.12.2022 v 17:11 | Karma: 20,42 | Přečteno: 355x | Diskuse| Ostatní

Luboš Vlasák

Přestupoval jsem v Brně...

Snad si tímto lid z Brna nepoštvu proti sobě a oni mi nebudou s loučemi a vidlemi pochodovat pod oknem a požadovat mou okamžitou smrt. Ale já to prostě musel popsat, jak to bylo. :)

20.11.2022 v 16:08 | Karma: 28,86 | Přečteno: 1143x | Diskuse| Ostatní

Luboš Vlasák

Jen několik slov

Včerejší "protest" u ČT mě donutil znovu usednout za klávesnici, respektive se pohodlně rozvalit na pohovce, položit si svůj notebook na nohy a trochu se zamyslet...

18.11.2022 v 16:54 | Karma: 21,68 | Přečteno: 599x | Diskuse| Ostatní

Luboš Vlasák

Konec je blízko...

Rozchod s Havlem, se kterým se Ladislav poněkud rozkmotřil - podle slov obou kvůli zásluhám, ve skutečnosti kvůli penězům - byl prvním hřebíčkem do pomyslné rakve. Nyní se vše hroutí a tak Ladislav zoufale kope okolo sebe.

16.11.2022 v 17:57 | Karma: 15,21 | Přečteno: 423x | Diskuse| Ostatní

Luboš Vlasák

Jirko, Láďo, kamaráde...

Divadlo takzvané republika na 1. místě, čili vykradená kampaň Donalda Trumpa pokračuje. Kdo dostane peníze? Kdo si je více zaslouží? Dosáhnou Jirka s Láďou svého?

18.10.2022 v 19:19 | Karma: 16,36 | Přečteno: 530x | Diskuse| Ostatní

Luboš Vlasák

Demonstrace a protesty, aneb rozpolcenost v sektě svatého Putina

Pozorně jsem sledoval demonstrace na Václavském náměstí a začal se zajímat, kdo že za celým tím divadélkem se "šlechetnými úmysly a republikou na 1. místě" vlastně stojí. Opět jsem nebyl překvapen.

11.10.2022 v 17:30 | Karma: 24,17 | Přečteno: 807x | Diskuse| Společnost

Luboš Vlasák

Mýlka pana Šafra

Psal se první srpen, vedro, až z toho rybáři tahali z vody ryby již uvařené, když jsem narazil na tento "povedený" článek Pavla Šafra

30.8.2017 v 21:50 | Karma: 29,48 | Přečteno: 1370x | Diskuse| Ostatní

Luboš Vlasák

2017 - A co dál?

Téměř před měsícem skončil rok starý, rok 2016, rok neveselý, trpký, plný strachu, krve s příměsí nafty, benzinu a střelného prachu. Ani samotné svátky se bez toho neobešly.

27.1.2017 v 22:24 | Karma: 22,43 | Přečteno: 432x | Diskuse| Ostatní

Luboš Vlasák

Jak jsem se v lese ztratil

Venku zima, že i vrány chodí všude pěšky, tak je snad třeba připomenout trochu léto, které je, kvůli nízkému datumu, stále v nedohlednu. A protože mám požehnaně zážitků z letních cest za houbami, rád bych se s Vámi podělil o další

3.1.2017 v 20:17 | Karma: 13,62 | Přečteno: 425x | Diskuse| Ostatní

Luboš Vlasák

Mlčení

Nuže, nedávno jsem byl se svým posledním článkem vyslán do kopřiv, neboť jsem údajně urážel konkrétní osoby, o čemž jsem si dobře vědom, ale nejde mi do hlavy...

3.12.2016 v 22:29 | Karma: 41,25 | Přečteno: 1712x | Diskuse| Ostatní

Luboš Vlasák

Evropa v křeči

Chvíli v Evropě nezaznělo obávané Allahu akbar, až se zase všichni bez obav vydali ven ze svých ulit a nebojácně vyrazili zpět do ulic. Ale dalo se čekat, že to nebude mít dlouhé trvání.

11.10.2016 v 20:44 | Karma: 41,70 | Přečteno: 2192x | Diskuse| Ostatní

Luboš Vlasák

Krátké zadumání

Ne, že by náhle kriminalita migrantů zázračně vymizela. Jen se o ní nepíše, aby se lidé neutvrzovali v mínění, že vítací politika prostě nefunguje.

3.10.2016 v 20:39 | Karma: 25,51 | Přečteno: 442x | Diskuse| Ostatní

Luboš Vlasák

Léto ,,islamofobie" a zeleného vzteku

Za poslední rozmezí jednoho měsíce se událo několik více či méně zajímavých událostí, které stojí za zmínku a zamyšlení. Začínám ale díky odezvám nabývat pocitu, že dříve či později někdo sestaví seznam, ...

20.9.2016 v 16:57 | Karma: 38,09 | Přečteno: 1669x | Diskuse| Ostatní

Luboš Vlasák

Turecký tanec

Socialismus a zbabělost nutí EU k nátlaku na vlastní státy. Nechceš tleskat Erdoganovi? Tak raději drž klapačku!!! Chceš si zachovat suverenitu? Tak za to pěkně zaplatíš!!

5.5.2016 v 16:36 | Karma: 33,46 | Přečteno: 857x | Diskuse| Ostatní

Luboš Vlasák

Hollan se vrací

Máj se kvapem blíží, třešně kvetou, pampelišky vylézají, ptáci hvízdají, děti běhají po vesnici, Hollan sedí na radnici.

1.5.2016 v 13:46 | Karma: 27,83 | Přečteno: 1078x | Diskuse| Ostatní

Luboš Vlasák

V posledním tažení

Evropa nedokáže efektivně vyřešit krizi, spojenou s neutišeným stavem v Severní Africe a arabským světem, od Afghánistánu po Irák a Sýrii. Terorismus brzy začne být v našich krajích zcela běžným

7.4.2016 v 21:52 | Karma: 31,36 | Přečteno: 918x | Diskuse| Ostatní

Luboš Vlasák

Zahrávání si se solidaritou

Až třetina iráckých křesťanů, přijatých v rámci projektu Generace 21, hodlá opustit ČR. Někteří již po vyžádání pasů okamžitě odcestovali bez vědomí úřadů, neznámo kam. Zbylí odmítají komunikovat s médii...

6.4.2016 v 17:19 | Karma: 21,95 | Přečteno: 1038x | Diskuse| Ostatní
  • Počet článků 56
  • Celková karma 14,52
  • Průměrná čtenost 997x
Provokatér, nezabývající se jakoukoli korektností. Čtenář mnoha knih, pracující student, zahrádkář, příležitostný sportovec, vyznavač pěších toulek s batohem na zádech. Svým písmenkováním rozhodně nechci dělat díru do světa, jen sdělit, co si myslím.

Pokud uznáváte pravdu a upřímnost, coby nejlepších aspektů dobrých mravů, je to v pořádku. Pokud obé uvedete do praxe, zjistíte, že jsou vám absolutně k ničemu.

Člověk, který veškeré vědění hledá ve školních osnovách, nikdy nic neobjeví. 

Vhledem k tomu, že jsem se vrátil po 5 letech, bude třeba tento sloupek trochu aktualizovat.

Takže jsem křesťan s mírně nadprůměrným platem zaměstnance jistého německého korporátu a tedy se zde čas od času objeví i články na toto téma. 

Také bude potřeba čas od času aktualizovat fotku. :)

Seznam rubrik