2017 - A co dál?

27. 01. 2017 22:24:25
Téměř před měsícem skončil rok starý, rok 2016, rok neveselý, trpký, plný strachu, krve s příměsí nafty, benzinu a střelného prachu. Ani samotné svátky se bez toho neobešly.

Marné by pak bylo doufat, že letos tomu bude jinak.

Stále k nám v mírně nižším počtu - mladí lidé, ochotní k cestě, v Africe docházeji, Turecko si pro sebe nechává ty vzdělané, ti negramoti a lazaři, kteří zbyli pro Evropu, už jsou téměř všichni tady - proudí zástupy chlapíků, ne příliš ochotných se integrovat, s prachbídnými znalostmi ať jazyka či kultury a ještě prachbídnějším vztahem k evropanům, těm nevěřícím ďáblům a nepřátelům Alláha. Ani letošek nezačal v Evropě zrovna nejlépe. Když nebudeme chtíti šťourat a rozebírat každý přečin, např. že ani na posledních Silvestrovských oslavách v Německu se to neobešlo bez konfliktů, stejně se příliš netěšíme. Malér tehdy totiž měla jen tamní policie, protože důkladně kontrolovala jen araby a černochy, zatímco na Němce a bílé turisty se hlídka ani neohlédla. Německý policejní orgán pak dostal důkladný ,,sprdunk" od do běla rozžhavených neziskovek, jak rasisticky policie postupovala, když nekontrolovala také bělochy, jak se dopustila sprostého profilování na základě etnika, rasy a pravděpodobně i vyznání. Policejní mluvčí to promptně utnula tím, že kdyby se loňského roku násilí na ženách během oslav dopouštěli blonďatí muži s modrýma očima, policie by patrně lustrovala na základě profilu i je. Ale protože to byli arabové a černoši, bylo nanejvýš nezbytné, aby se hlídky zaměřily právě na ně. Myslím, že se v budoucnu bude Němcům a vesměs všem Evropanům stýskat po věčně uřvaných salafistech s jejich komickým vzezřením loupežníka Rumcajse, otravnými stánky s Koránem na každém rohu a přihlouplých konvertitech s pěti chlupy na bradě, odbývajících si daw'ah (zvaní k islámu) za své arabské páníčky.

Ještě neskončil ani leden a už tu máme velké haló kolem znásilnění mladé švédské dívky, natáčené online. Z informací serveru novinky.cz by se mohlo zdát, že se té hrůzy dopustili tři místní Švédi, neboť si autor dal velice záležet, aby byl korektní a náhodou namísto věčného opakování strohého slova ,,muži" - v titulku dokonce ,,mladíci" - nepoužil slovo imigranti, běženci, nedej Bože, aby řekl rovnou arabové, to by jej naše ultrajemnocitné neziskové organizace roztrhaly na kusy, že by si jeho zbytky ještě dlouho dolovaly ze zubů. Alespoň že nebylo užito slovní spojení ,,mladí Švédi" jako v případě šestice Somálců, kteří znásilnili jinou dívku.

I ostatní média byla velmi zdrženlivá a fotografie oněch ,,mladíků" pro jistotu důkladně rozostřila, zatímco fotografii ženy, která jako jediná upozornila na tříhodinové peklo a zahanbení před dalšimi asi dvěmi tisícovkami párů očí lidí (kteří si údajně většinou mysleli, že je to celé nahrané) se ani neobtěžovali nějak zmatnit. Jako například tn.cz, ta též zdatně mlžila, jen aby se vyhnula nějaké nekorektnosti. Namísto slov ,,mladíci" alespoň použila slova jako ,,lupiči a násilníci". Z prvního slova pak málem smrdí výsměch oběti, jak ryba z vany. Jako by ji přišli

pouze vyloupit a znásilnili ji jen tak mimoděk, snad i nechtěně při snaze vykrást byt. K tomu fotografie neidentifikovatelných mužů a navrch velký obrázek svědkyně. Cynický výsměch, abych se tedy opravil. Obtěžuje se chránit násilníky, možná též ze strachu z všetečných růžových mašíblů zevnitř kaváren od A až po Z, ale ochranou svědků, byť v zahraničí se vůbec nezabývá. Ta totiž už nikoho nezajímá. Až pak všechno vypluje na povrch, dávám tomu tak 14 dnů (s pořádnou dávkou optimismu), budeme zase krmeni buď tím, že se nemáme čeho bát, protože ,,u nás se přece nic takového neděje" - což je kouzelná formule, kterou se sluníčka učí snad již v mateřské školce - a nebo slovy, že nemůžeme házet všechny do jednoho pytle.

Média nás pak zahltí dojemnými příběhy běženců, kteří riskovali své životy, aby zachránili své děti, budou nás masírovat výklady ,,expertů" a ,,odborníků", jak nám jsou běženci vlastně demograficky a ekonomicky prospěšní a my jsme k nim za to ještě nevděční. Plus jako třešničku na dortu nás oslní dramatem s hodným, vyděšeným migrantem a zlých islamistech, zlých evropských xenofobech, útrapách a strastech v azylu s happy-endem v podobě bezpečí a nové práce, kterou mu uvědomělý a solidární pan podnikatel nabídnul, hnut jeho strastiplným osudem. Dojaté, citlivé dušičky se rozpláčou, zasaženi jeho odvahou a na to peklo se znásilněním či nějakým masakrem tam či onde se zase v tichosti zapomene, než se, o měsíc či dva, zase něco semele. A tak dále, až se kolečko znovu otočí.

Týden před onou otřesnou zprávou se zde oproti tomu stala vlastně taková prkotina. Pokračovala tzv. ,,kauza šátek", tedy soud o to, zda byla porušena práva studentky hidžábu ze strany učitelky Ivanky Kohoutové nebo ne. Milá somálská dívčina, jménem Ayan Jamaal Ahmednuurová se ani neobtěžovala přijít k soudu osobně. Přišel ovšem vrchní šašek Strany Zelených, Matěj Stropnický a dokonale se ztrapnil, když žádal o místo k sezení a jako důvod na usazené dívky vychrlil, že jde další den do televize. Když se mu přihlížející vysmáli, nasupeně poodešel a poté rozčileně na fb (nepřímo) vyhrožoval studentům soudu přihlížejícím, že si ponesou důsledky, jestliže nebyli z vyučování náležitě omluveni. To znamená, že je škole v Ruské napráská, že byli za školou a kde. Tím možná paradoxně zvedne vlnu sympatií k oněm studentům, neb od tamní studentky vím, že naprostá většina učitelů též stojí za paní Ivankou Kohoutovou, ředitelky SŠ v Ruské. Mimochodem, dnes (27. ledna) Obvodní soud pro Prahu 10 žalobu zamítnul. Jednou alespoň právo zase vyhrálo.

Se známým jsme se shodli, že Matěj je skrytý komunista. Jak jinak si vysvětlit jeho donášení a udavačské tendence? Vymysleli jsme pro SZ termín ,,melouni", navrch zelení, uvnitř rudí.

Ona se Zeleným veškerá podpora přistěhovalců náramně hodí, neboť do budoucna to může býti politicky velmi výhodné.

Proč? Mnozí z vás možná ani nezaznamenali, že byl schválen zákon, že cizinci s trvalým pobytem v ČR, se budou moci účastnit obecních voleb. Sice jsou to jen cizinci ze zemí EU, ale je otázka času, než se lidem okolo Jiřího Dientsbiera podaří protlačit všechny cizince, vč. arabských zemí a Afriky. Pak stačí chvíli počkat, než to národ skousne, doufat, že další komunální volby vyhraje ANO nebo ČSSD a úspěch je na světě. Najednou si budou moci cizinci zakládat vlastní strany a hnutí, zastávající jejich zájmy a práva, bránící jejich kulturu a zvyky a problém jest na světě. Ale k tomu se ještě vrátím.

Slýchám názory, že obranou před tímto problémem jsou komunisté. Bez ohledu na to, co říkají, nelze jim věřit. Někteří členové jsou sice ,,na lidové vlně", tedy nadávají na migranty, varují před islamizací, ale je to jen balast, snaha mlžit pravé zájmy, prostě zalbit se, neboť preference komunistů s rostoucím věkem jejich voličů ubývají. Většina nejspíš spoléhá na to, že se nikdy nikomu nedostane bolševický tisk, hlásná trouba těchto vší, Haló noviny a v něm často citovaný komsomol:

,,je třeba uprchlíky zapojit do společného boje, do boje proti kapitalismu, do boje za sociální práva, za lepší pracovní podmínky pro celou proletářskou třídu. A v souvislosti s tímto tématem také do boje za reálnou možnost žít tam, kde lidé chtějí žít."

Takže, cílem vlastně není ochrana společnosti, ale využít, lépe řečeno zneužít, běžence k převratu. V celém článku sice není zmínka o násilém převratu, ale komunisté, zarytě se držící svých marxisticko - leninistických ideálů těžko změní i své způsoby. Když to nepůjde po dobrém, půjde to po zlém a zase nám budou vyhrožovat kroucením krků, jako Gottwald vyhrožoval Benešovi.

A tím se dostáváme zpátky až k onomu zákonu o volebním právu cizinců. Pokud by byl protlačen návrh, aby směli volit i cizinci z Blízkého Východu, prospěje to nejvíce ČSSD a Straně Zelených. Cizinci totiž budou volit ty, kteří jednají v jejich zájmu. Pár let to sice nebude patrné, ale s nárůstem cizinců budou postupně narůstat preference zmíněným stranám. Nemyslete si, naivové, že ČSSD bude hájit vaše zájmy, vždyť usazování cizinců na území ČR má přímo ve svém programu! A až si budou moci zaklát svá vlastní hnutí a strany, průšvih bude na světě. Vzniknou islamistická uskupení, naoko umírněná, tvořící základ pro pomalou islamizaci země. S přibývajícím počtem cizinců z islámských zemí, přírůstku islámské komunity o další generace ,,českých" muslimů, budou přibývat i hlasy a oheň je na střeše. Pak už nám Bůh pomáhej, neboť se za dobrých 40 let nebudeme muset dívat na fotografie zničené Sýrie. Bude stačit jen vyhlédnout z oken, jestli tedy nějaká budeme mít.

---------------------------------------------------------------------------------------------

A co tedy dál? Je jisté, jak už jsem podotýkal na začátku, že další útoky, ne nepodobné těm loňským a předloňským, budou pokračovat a možná daleko větším měřítku. Je také jisté, že se blíží konec klidu v naší kotlině. To, co se nám různí dobrodinci z většinou levého spektra snažili a snaží vykládat jako ,,kulturní nedorozmění", je ve skutečnosti válka o Evropu. A je opravdu smutné, že na místo adekvátní tvrdé reakce, používáme proti teroristům svíčky a věnce, prázdná slova o lásce a slova bez skutků. Evropská vrchnost, uznávající multikulturalismus jako jedinou pravou hodnotu se jakžtakž začínají probouzet ze sna, ale kdoví, zdali již včera nebylo pozdě.

Autor: Luboš Vlasák | pátek 27.1.2017 22:24 | karma článku: 22.27 | přečteno: 432x

Další články blogera

Luboš Vlasák

Návrat politických mrtvol

Zrovna nedávno jsem se od srdce zasmál, když jsem četl vtip o tom, jak trenér cviků čínského císaře, sám sexy mozek a upocený předseda unie mimozemšťanů Jiří Paroubek, vážně jedná s komunisty...

28.2.2024 v 18:00 | Karma článku: 14.25 | Přečteno: 476 | Diskuse

Luboš Vlasák

Čechoslováci

Spousta z vás si v poslední době jistě všimnula sekty takzvaných Čechoslováků, zejména v souvislosti s policejním zákrokem na Pavla Zítka.

4.11.2023 v 12:00 | Karma článku: 16.64 | Přečteno: 887 | Diskuse

Luboš Vlasák

Zajímavé podobnosti mezi stalinismem a "putinismem"

"Přátelství národů Německa a Sovětského Svazu, svázané krví, má všechny předpoklady být trvalé a silné," napsal Stalin po obdržení blahopřání ke svým 60. narozeninám od Hitlera a Ribbentropa dne 25. prosince 1939.

3.1.2023 v 11:57 | Karma článku: 24.01 | Přečteno: 497 | Diskuse

Luboš Vlasák

Hrátky s čertem

Írán se údajně bojí útoku ze strany Saúdské Arábie, se kterou už od konce intervence USA v Iráku v téže zemi bojuje o vliv a předsedkyně Poslanecké Sněmovny si nešikovně hraje na bojovnici za lidská práva, dobře tedy.

12.12.2022 v 17:11 | Karma článku: 19.87 | Přečteno: 355 | Diskuse

Další články z rubriky Ostatní

Milan Šupa

Čerpejme sílu ke vzestupu z prožití reality Ducha

Myslím, tedy jsem! Tato slova jsou lež! Jsou omylem! Kdo je akceptuje, sází na falešnou kartu a promrhává svůj život. Ztotožňování vlastní jsoucnosti s rozumem a myslí je tou největší tragédií, která nás může postihnout.

28.3.2024 v 16:13 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 20 | Diskuse

Jiří Herblich

Slovo, které radí člověku je Božské tím, že chápe princip Božství

Kdo najde slovo své jako Božské tím, že uvěří. Ten najde slovo společné jako svoje a bude to slovo Boha v člověku.

28.3.2024 v 6:28 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 22 | Diskuse

Yngvar Brenna

Jakou chcete budovat společnost aneb pryč s Velikonocemi

Skutečně je to něco, za co máte utrácet peníze i čas a úsilí, abyste ty dopady potírali, či alespoň pokoušeli, byť zcela marně, zmírnit? Přece jde o to, jakou chcete budovat společnost.

28.3.2024 v 1:56 | Karma článku: 14.56 | Přečteno: 273 |

Jan Andrle

Nový oblek

Jak slíbil, tak udělal. Sliby se mají plnit, že. A já to stihnu nejen do vánoc, ale dokonce do velikonoc. Tady to je, přátelé blogeřníci.

27.3.2024 v 22:17 | Karma článku: 19.52 | Přečteno: 470 | Diskuse

Olča Vodová

zdánlivě zadarmo

(svoje slunce si musíme najít sami, pokud ho nemůžeme najít, hledejme ho v sobě...,svoje slunce si musíme najít sami, pokud ho nemůžeme najít, hledejme ho v sobě...)

27.3.2024 v 21:18 | Karma článku: 5.19 | Přečteno: 114 | Diskuse
Počet článků 56 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 985

Provokatér, nezabývající se jakoukoli korektností. Čtenář mnoha knih, pracující student, zahrádkář, příležitostný sportovec, vyznavač pěších toulek s batohem na zádech. Svým písmenkováním rozhodně nechci dělat díru do světa, jen sdělit, co si myslím.

Pokud uznáváte pravdu a upřímnost, coby nejlepších aspektů dobrých mravů, je to v pořádku. Pokud obé uvedete do praxe, zjistíte, že jsou vám absolutně k ničemu.

Člověk, který veškeré vědění hledá ve školních osnovách, nikdy nic neobjeví. 

Vhledem k tomu, že jsem se vrátil po 5 letech, bude třeba tento sloupek trochu aktualizovat.

Takže jsem křesťan s mírně nadprůměrným platem zaměstnance jistého německého korporátu a tedy se zde čas od času objeví i články na toto téma. 

Také bude potřeba čas od času aktualizovat fotku. :)

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...