Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Konec je blízko...

Rozchod s Havlem, se kterým se Ladislav poněkud rozkmotřil - podle slov obou kvůli zásluhám, ve skutečnosti kvůli penězům - byl prvním hřebíčkem do pomyslné rakve. Nyní se vše hroutí a tak Ladislav zoufale kope okolo sebe.

Bylo velice zajímavé sledovat toto divadlo od začátku, téměř jako podle nějaké knižní předlohy: Vrábel a Havel velcí kamarádi, Vrábel a Havel revolucionáři, Vrábel a Havel - velká hádka, Vrábel a Havel opět spolu, Vrábel a Havel navždy cizí. A že by to  byl zajímavý román. Dva cílevědomí a ctižádostiví lidé usilující o revoluci, snažící se najít společný cíl, spásu pro republiku a cestu k Bohu. Do toho všeho se snaží ustát nečekanou popularitu a fakt, že se z jejich demonstrací snaží udělat komunisté a SPD vlastní kampaň. Okamura se dokonce pokusil toto uskupení ukrást s tím, že ve stejný den konání demonstrace v Praze, tedy 28. října, uspořádal vlastní demonstraci v Brně, s vlastními řečníky a odborníky, které dříve poskytnul pro demonstrace a marně vyhlížel stotisícový dav. Okamura po neshodách s Vrábelem chtěl ukázat, kdo tady má navrch a prohrál.

To komunisté jsou mazanější, prohnanější. Na demonstracích trpělivě sbírali podpisy pro svého prezidentského StBáka - ech, pardon, měl jsem na mysli prezidentského kandidáta Skálu, pečlivě poslouchají, co lidi trápí, tváří se jako dobrodějové a rozdávají rudé peněženky, klíčenky a trička. Jejich prapory a oblečení na demonstracích nejde přehlédnout, jako svou vlajkovou loď si určili europoslankyni Kateřinu Konečnou, zároveň taktéž předsedkyni KSČM, kde vystřídala agenta StB Falmera - ech, ta má roztržitost - Vojtěcha Filipa po oné nádherné události a sice poté, co se KSČM odporoučela z parlamentu. 

A tak to bylo s komunisty vždy. Ať už šlo o bolševiky v Rusku, německou socialistickou stranu AP, která se později přejmenovala na nechvalně proslulou NSDAP nebo komunisty v Československu. Předstírat zájem o lidi, cílit na střední a nižší vrstvy, bavit se s nimi o jejich problémech, snažit se zažehnout plamínek společenského dusna, chopit se vedení a pak už se jen kroutí krky a věší na lampy.

Ale to už jsem se zase v myšlenkách zatoulal někam jinam. Kromě toho, že se toto hnutí komunisté snaží vykrást zevnitř, trápí demonstrace kolísající počet účastníků. Nejdříve 3. září podle odhadů byl počet v rozpětí 70 - 100 000 demonstrantů. 28. září se demonstrace účastnilo do 50 000 lidí. 12. října se toho směšného pochodu na Hrad, kde si Vrábel s Havlem doufali v audienci u prezidenta republiky, zúčastnilo 400 souputníků. A nakonec 28. října si na Václavské náměstí našlo cestu okolo 30 000 lidí, byť se Ladislav tehdy na pódiu dušoval, že vidí 200 000 lidí. Mimo jiné tam také prohlásil, že "je čas ukončit plánované ředění národa ukrajinskými uprchlíky." Tady už k zvrhlé dokonalosti stačilo jen to, kdyby se po stranách pódia rozvinuly rudé prapory s hákovým křížem v bílém poli a Vrábel začal se zdviženou pravicí zpívat "Deutchland, Deutchland, über alles..."

A policie? Nehnula ani brvou. Ale vzhledem k tomu, že orgán PČR desítky let toleruje i propagaci hnutí usilujícího o potlačování lidských práv a svobod, které je přítomné na každém veřejném meetingu KSČM, tak se ničemu nedivím. Asi nějaká tradice převzatá po Václavu Havlovi. 

Po poslední zmíněné demonstraci, kterou mimochodem poctil návštěvou "marťan" Jiří "Sexymozek" Paroubek,  však Ladislavovi začalo pořádně zatékat do bot. Nejdříve se holedbal, jak vyzrál na insolvenčního správce, že na jeho peníze z demonstrací nikdo nemůže, protože účet patří jeho ženě Bojaně. Inu, když správci Martinu Koubkovi došla trpělivost, podal žádost na rozšíření insolvence i na majetek Vrábelovy manželky Bojany Vurdelji, mezi nějž patří i transparentní účet. Když Láďa přišel na to, že chce ins. správce využít peníze na pokrytí insolvence, pokusil se je nějak zachránit. Bohužel to neudělal právně, tedy že by žena podala vylučovací žalobu, ale přeposláním "zkusmo" přes 150 000,- na účet Jarka Jovanoviče.  Ten je ovšem sám 12 let bez příjmů a finance získává z darů na spolek Raptor-tv, který oficiálně vede jeho 82 letá matka. I zaleknul se Žarko možnosti, že bude odstaven i jeho účet, až raději všechny dary v hodnotě přes 150 000,- zaslal zpět.

Jovanovič odeslal všechny dary od Vrábela zpět

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Takže únikový plán nevyšel a insolvenční správce z účtu jeho ženy Bojany stáhnul celkem 1 220 000,- na částečné uspokojení insolvenční pohledávky. A co udělal Ladislav? Jediné, co umí a sice lhát a mstít se. Na facebooku zveřejnil historku o tom, jak jeho ženu Koubek prakticky okradl, začal tvrdit, že insolvenci splácí, což je lež, kterou lze velmi snadno ověřit v insolvenčním rejstříku. Když jsem se jej opakovaně zeptal s tímto odkazem na to, proč lidem lže a ještě ke všemu zveřejňuje citlivé údaje insolvenčního správce, místo odpovědi si mě na facebooku zablokoval. To je ta svoboda, jakou Ladislav chce. Smíte říkat a ptát se pouze na to, co chce slyšet. Pokud jen slepě nepřikyvujete a moc se vyptáváte, jste nepřítel a musíte být umlčen.

screenshot z fb profilu Ladislava Vrábela 1/2
Obrázek jsem musel ještě dodatečně, sám jsem totiž omylem  zveřejnil citlivé informace o insolvenčním správci. Tímto se všem omlouvám.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

V těchto případech tak Ladislav ztratil veškerou slušnost a důvěryhodnost. Jedná  se o pomstychtivý čin malého, slabého a hlavně zbabělého muže, který je sice ctižádostivý a touží po uznání, avšak své problémy není schopen a ochoten řešit, proto se před nimi raději skrývá a jejich vyřešení hází na bedra jiných.

Od podání návrhu insolvence jen lže, vymlouvá se a všelijak kličkuje, což taktéž dokládá tentýž rejstřík, který jsem zde již zmiňoval, věčně se nechá zapírat svou ženou a odmítá komunikovat. Sliby, které dal ins. správci nedodržel, nepřiznává majetek, lže o něm a nakonec se zachová jako klasický zbabělec. Dětinsky a zákeřně.

Nedávno požádal fanoušky, aby posílali své peníze na účet, který je na organizace Manifest.cz, patřící Davidu Tesařovi. Jak dlouho bude trvat, než se o ně pohádají?

Zítra má v plánu pochod z ulice Opletalova do sídla ČT v Kavčích Horách, kde si chce vynutit živý vstup. Zajímavé je, že když s ním a dalšími aktéry chtěla ČT 28. října v zákulisí pódia udělat rozhovor, tak to zakázal. Nyní se toho však naopak dožaduje. Dopadne tzv. Republika na 1. místě stejně neslavně, jako po útoku na ČT dopadla Holešovská výzva? Měsíc poté, co se demonstranti HV sešli na Kavčích Horách, zájem naprosto vyšuměl, organizátoři se ve zlém rozešli a Holešovskou Výzvu si jako sdružení zaregistrovala Dělnická Strana. Může se stát, že tuto značku také někdo ukradne? Jak může dopadnout zítřejší akce? Je možné, že tam za plánovanou hodinu nestihnou demonstranti dojít? Vydýchají šlapání do kopce? Může být tato akce, která plýtvá penězi všech daňových poplatníků, poslední nebo se ještě nějaké dočkáme?

 

 

Milí čtenáři, s článkem jsem poněkud otálel, neboť měsíc před Svátky mé pracovní vytížení roste, proto jsem s ním pracoval déle. Zároveň jsem chtěl dodržet své pravidlo, že aby byl článek čtivý, nesmí být příliš dlouhý, snad toto nebylo dlouhé příliš, ledacos jsem musel zkrátit či smazat.

Velmi rád bych také poděkoval lidem z několika facebookových stránek, které se věnují vyvracení desinformací, v rámci zachování soukromí je však nebudu bez jejich výslovného souhlasu jmenovat. Poskytli mi důležitý materiál jako je již onen insolvenční rejstřík. Děkuji a smekám před Vaší prací a vytrvalostí.

Na závěr připojuji dva screeny příspěvku, který je velice trefný.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*Jelikož mě facebook zablokoval profil na 30 dní kvůli ironicky míněnému komentáři na adresu Ladislavovi podobných mašíblů, jsou mé možnosti šíření dosti omezené. Takže pokud se Vám článek líbil, požádal bych Vás o laskavost, abyste můj článek sdíleli mezi své známé, jednak mi to zvýší dosah a jednak mi uděláte radost, děkuji. ¦

Autor: Luboš Vlasák | středa 16.11.2022 17:57 | karma článku: 15,21 | přečteno: 423x
  • Další články autora

Luboš Vlasák

Návrat politických mrtvol

Zrovna nedávno jsem se od srdce zasmál, když jsem četl vtip o tom, jak trenér cviků čínského císaře, sám sexy mozek a upocený předseda unie mimozemšťanů Jiří Paroubek, vážně jedná s komunisty...

28.2.2024 v 18:00 | Karma: 14,52 | Přečteno: 477x | Diskuse| Ostatní

Luboš Vlasák

Čechoslováci

Spousta z vás si v poslední době jistě všimnula sekty takzvaných Čechoslováků, zejména v souvislosti s policejním zákrokem na Pavla Zítka.

4.11.2023 v 12:00 | Karma: 16,89 | Přečteno: 893x | Diskuse| Ostatní

Luboš Vlasák

Zajímavé podobnosti mezi stalinismem a "putinismem"

"Přátelství národů Německa a Sovětského Svazu, svázané krví, má všechny předpoklady být trvalé a silné," napsal Stalin po obdržení blahopřání ke svým 60. narozeninám od Hitlera a Ribbentropa dne 25. prosince 1939.

3.1.2023 v 11:57 | Karma: 24,16 | Přečteno: 497x | Diskuse| Ostatní

Luboš Vlasák

Hrátky s čertem

Írán se údajně bojí útoku ze strany Saúdské Arábie, se kterou už od konce intervence USA v Iráku v téže zemi bojuje o vliv a předsedkyně Poslanecké Sněmovny si nešikovně hraje na bojovnici za lidská práva, dobře tedy.

12.12.2022 v 17:11 | Karma: 20,42 | Přečteno: 355x | Diskuse| Ostatní

Luboš Vlasák

Přestupoval jsem v Brně...

Snad si tímto lid z Brna nepoštvu proti sobě a oni mi nebudou s loučemi a vidlemi pochodovat pod oknem a požadovat mou okamžitou smrt. Ale já to prostě musel popsat, jak to bylo. :)

20.11.2022 v 16:08 | Karma: 28,86 | Přečteno: 1143x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Neodstoupím, řekl Sánchez po kauze manželky. Zlepšeme politickou kulturu, vyzval

29. dubna 2024  12:41

Španělský premiér Pedro Sánchez oznámil, že demisi nepodá. Zvažoval ji s ohledem na kauzu, v níž je...

Za výbuchy ve Vrběticích stojí Rusko. NCOZ kvůli nespolupráci kauzu odložila

29. dubna 2024  11:12,  aktualizováno  12:31

Kriminalisté z Národní centrály proti organizovanému zločinu (NCOZ) odložili případ výbuchů skladů...

Ministr Rakušan vystoupí na tiskové konferenci. Promluví mimo jiné o migraci

29. dubna 2024  12:20

Přímý přenos Ministr vnitra Vít Rakušan promluví na pondělní tiskové konferenci o aktuálních tématech. Vyjádřit...

Většina práv jako u manželů a přiosvojení dětí. Pavel podepsal zákon o svazcích LGBT+

29. dubna 2024  12:07

Stejnopohlavní páry budou moci od příštího roku uzavírat partnerství s většinou práv, jaká mají v...

  • Počet článků 56
  • Celková karma 14,52
  • Průměrná čtenost 997x
Provokatér, nezabývající se jakoukoli korektností. Čtenář mnoha knih, pracující student, zahrádkář, příležitostný sportovec, vyznavač pěších toulek s batohem na zádech. Svým písmenkováním rozhodně nechci dělat díru do světa, jen sdělit, co si myslím.

Pokud uznáváte pravdu a upřímnost, coby nejlepších aspektů dobrých mravů, je to v pořádku. Pokud obé uvedete do praxe, zjistíte, že jsou vám absolutně k ničemu.

Člověk, který veškeré vědění hledá ve školních osnovách, nikdy nic neobjeví. 

Vhledem k tomu, že jsem se vrátil po 5 letech, bude třeba tento sloupek trochu aktualizovat.

Takže jsem křesťan s mírně nadprůměrným platem zaměstnance jistého německého korporátu a tedy se zde čas od času objeví i články na toto téma. 

Také bude potřeba čas od času aktualizovat fotku. :)

Seznam rubrik