Diskuse

Chudák holka

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

E98d25i64t26a 45F87.

23. 1. 2016 13:31

Základnímrysem tohoto článku je absolutní neznalost a naivita.

Autorse na svém blogu označuje jako lidový mudrlant. Význam toho slova - ten, kdo jalově a samoúčelně rád hloubá (zdroj např: slovnik.azet.sk), to asi vysvětluje...

1 0
možnosti

říkal jsem si: napsat toto ve státě kde prazident hlásá čechy čechům a lid se mu za to klaní je odvážné a bude rozcupován

a ono jo

0 0
možnosti

Mně to přišlo takové účelové. Zlá opilá blondýna vtrhne do bytu a přeruší natáčení a hodná muslimka hnedka nabídne svůj byt k pokračování...

7 1
možnosti

..... doboha, to bylo vo vaření nebo to byl horor ?!?,- nedívám se, nevidím, nemám signál,- ale nepodání ruky mi je šumák, vepřový na stole je mi šumák, ale chlast na stole bude aj kdyby vedle mne seděl sám prorok,- ...... nóóó, a mažoretka v pytlu ať si sežene dalších 8 konkubín a možou mi postát na boulingu jako cíl,- ..... zkrátka ctím úplně jiný náboženství, budou se s tem muset nějak vyrovnat ;-D !!!

7 0
možnosti

úžasný obraz, to se Vám povedlo... živé kuželky v nikábech... ;-D

0 0
možnosti

J53a71r11a 15R47a33n31k

22. 1. 2016 21:08

Dnes celkem objektivni clanekR^ ono s tim podavanim ruky je to ositne ve vsech zemich, kde se to nedela, nekde staci jen mirna poklona, jako u Japoncu a sepnute ruce (tak jako pri Namaste), libi se mi to a nedovedu si predstavit, ze bych to v Japonsku nedelala, uz po prvnim dnu to jde automaticky, bez premysleni.

0 3
možnosti
Foto

H70a54n27a 36V14l51k48o24v60á

22. 1. 2016 19:55

Dala jsem vám karmu, stejně jako panu Nádvorníkovi plus.

Nejsem si jista, jestli je toto záměr tvůrců (spíše myslím, že jim jde o konflikt než že by se přikláněli na nějakou stranu), ale tyto dívky, konvertitky, jsou většinou mladé, naivní a nepříliš atraktivní. Toť celý názor z mé rozhledny ve věku 45 let.

4 1
možnosti
Foto

H43a63n96a 73V93l83k69o51v89á

22. 1. 2016 19:57

Pardon, plus bylo panu Mazurkovi.

0 0
možnosti
Foto

To ve skutečnosti nebylo "prostřeno". To bylo cílevědomě zinscenované multikulturní divadlo, které mělo hloupé diváky přesvědčit právě o tom, co píšete ve svém blogu.

Řeknu to tak:

Až budeme multikulturně vítat Papuánské lidožrouty, tak v "prostřeno" bude taky jeden, bude požadovat výhradně čerstvé suroviny k přípravě hostiny, ostatní se mu budou muset přizpůsobit a bude to jinak docela sympatický a příjemný člověk (takový "chudák lidožroutek"). :-)

18 8
možnosti

No jistě,

český xenofob těžko dokáže strávit, ze ta muslimka nebyla teroristkou, ale naopak vystupovala velice mile. Takže ho nenapadlo nic jiného, než že to bylo inscerované ;-D

4 12
možnosti

Karma.Lidem stačí ke kritice slušné sympatické holky pouze její víra.Spousta lidí se dnes chová jako hlupáci.Prostřeno skončilo,muslimka ohodnotila poslední hostitelku vysokou známkou a tím prohrála.Tomu se říká charakter,spousta lidí v této soutěži dělá podrazy na ostatní a chovají se jako hajzlové.I v islámu platí,že tuto skupinu tvoří jednotlivý lidé a pokud malinká část jsou fanatici,ještě to neznamená,že ti všichni ostatní jsou špatní....

3 3
možnosti

Ona nevedela,ze tim prohrala.

2 0
možnosti

Aha, muslimka nesnese přítomnost alkoholu ani na stole. Tak si to spočítejme: jedna muslimka je proti chlastu, čtyři ateisti a křesťani jsou pro, ovšem podřizují se typicky muslimce. To nemá co dělat se slušností k hostiteli. Oni se totiž přizpůsobí i v dalších dílech! Správně se na to měli vykašlat maximálně od úterý s tím, ať je laskavě neomezuje, že náboženství je jen a pouze její soukromá věc.

Nejen o připos.anosti k muslimům pěkně hovoří starý Žid Vladimír Železný v dnešních Parlamentních listech "Nevěřící zabít nebo zmasakrovat – to je podstata islámu...".

12 1
možnosti

Vy jste ten pořad nesledoval, že? Požádala je o týden bez alkoholu, nic jim nenařídila. Celý týden se k ostatním soutěžícím chovala mile a ve čtvrtek dokonce nabídla soutěžícímu, aby vařil u ni doma poté, co jeho manželka přišla domů ožralá jak prase a byla agresivní.

0 7
možnosti

M95i16l74a37n 35R83a15d32e88k

22. 1. 2016 18:39

pokud Cech poda starsimu Korejci ruku jako prvni, a neukloni se, je to faux pas pro Cecha, kdyz se to stane v Koreji.

Pokud mu poda ruku jako prvni v Cesku a Korejec se bude tvarit kysele, je to faux pas pro Korejce. Frstejn?

Pokud budu pozadovat v muslimske zemi alkohol tam kde ho bezne neserviruji ani turistum, jsem buran a sprostak.

Pokud muslim nebude u nas pit, jeho vec, nikoho nepohorsi, ale pokud bude pozadovat od mistnich aby se zrekli alkoholu protoze mu to vadi, buran a sprostak je ten muslim.

Frstejn?

35 0
možnosti

M74a34r56t59i70n 88R98a10m

22. 1. 2016 18:40

Díky, řekl jste to za mne!

8 0
možnosti
  • Počet článků 56
  • Celková karma 14,52
  • Průměrná čtenost 997x
Provokatér, nezabývající se jakoukoli korektností. Čtenář mnoha knih, pracující student, zahrádkář, příležitostný sportovec, vyznavač pěších toulek s batohem na zádech. Svým písmenkováním rozhodně nechci dělat díru do světa, jen sdělit, co si myslím.

Pokud uznáváte pravdu a upřímnost, coby nejlepších aspektů dobrých mravů, je to v pořádku. Pokud obé uvedete do praxe, zjistíte, že jsou vám absolutně k ničemu.

Člověk, který veškeré vědění hledá ve školních osnovách, nikdy nic neobjeví. 

Vhledem k tomu, že jsem se vrátil po 5 letech, bude třeba tento sloupek trochu aktualizovat.

Takže jsem křesťan s mírně nadprůměrným platem zaměstnance jistého německého korporátu a tedy se zde čas od času objeví i články na toto téma. 

Také bude potřeba čas od času aktualizovat fotku. :)

Seznam rubrik