Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dle zpráv nadace generace 21 bylo vše sponozováno z nevládních prostředků a nečerpali ani z EU, nehradil to stát. Stát to schválil a tím bychom si vyřešili, pokud by se to chytlo určité kvóty. Křesťanským uprchlíkům se ale v Česku nelíbilo přes veškerou nabízenou péči, a tak máme jakožto Češi oprávněný pocit křivdy. Nejvíce asi ale ti, co o ně pečovali a snažili se je učit česky, atp. Ale nevím, jestli autor správně pojmenovává, že se jedná o Araby, jež vychází z Koránu. Tito z Koránu nevychází, měli to být prověření křesťané. Křesťnaství se tam obvykle dědí z generace na generaci. Někteří dokonce hovořili jako prvním jazykem aramejsky, takže ani není jisté zda se jednalo o etnické araby, jak autor píše. Jen pro zpřesnění. Křesťané v Iráku žili relativně poklidně za vlády Saddáma Husajna, jenž měl ve vládě křesťana Tariqua Asise, velké problémy začali mít s nástupem fundamentalistického Islámského státu. Ale pokud vím, ti po křesťanech prvně vyžadovali platby daní, pokud nekovertovali k islámu, kdy byli od křesťaských daní osvobození. Křeťani byli hromdně popravováni, co já vím, například v Libyi, kam pobočka IS ŕovněž pronikl a obsadil zde oblast Derna, kde bylo zabito 28 etiopských křesťanů. IS jsou ale magoři, kteří vraždí pro zábavu ale hlavně pro výkupné kdekoho, včetně znepřátelených muslimských frakcí a natáčí si to na svá videa.

0 0
možnosti

Proč se tak nelichotivě vyjadřujete o TV Prima, když ta jediná začala PRAVDIVĚ informovat o situaci ??

5 0
možnosti

A stát je kdo? Kde bere stát peníze?

0 0
možnosti

No pokud vím, tak pobyt u nás jim žádný "sponzorenti" nehradí, to hradí stát.

0 0
možnosti
  • Počet článků 56
  • Celková karma 14,52
  • Průměrná čtenost 997x
Provokatér, nezabývající se jakoukoli korektností. Čtenář mnoha knih, pracující student, zahrádkář, příležitostný sportovec, vyznavač pěších toulek s batohem na zádech. Svým písmenkováním rozhodně nechci dělat díru do světa, jen sdělit, co si myslím.

Pokud uznáváte pravdu a upřímnost, coby nejlepších aspektů dobrých mravů, je to v pořádku. Pokud obé uvedete do praxe, zjistíte, že jsou vám absolutně k ničemu.

Člověk, který veškeré vědění hledá ve školních osnovách, nikdy nic neobjeví. 

Vhledem k tomu, že jsem se vrátil po 5 letech, bude třeba tento sloupek trochu aktualizovat.

Takže jsem křesťan s mírně nadprůměrným platem zaměstnance jistého německého korporátu a tedy se zde čas od času objeví i články na toto téma. 

Také bude potřeba čas od času aktualizovat fotku. :)

Seznam rubrik