Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HH

Jinak v insolvenčním rejstříku je zajímavé čtení u pana Vrabela a jeho insolvence...Jak se ten zmetek snaží vyhnout soudu za každou cenu...holt vlastenec...

2 0
možnosti
Foto

Je zajímavé, jak kdykoli, kdy se má dostavit k soudu, je vážně nemocný a navíc v Bělehradě. Nicméně k dalšímu řízení už jej bude muset policie předvést a protože sám na facebooku zveřejňuje, kdy bude oxidovat v Praze a na jakých místech, budou si ho policisté moci vyzvednout jako hloupého kluka z nepodařeného výletu, hezky před zraky fandů.

1 0
možnosti
MS

Hezký článek. Tak jste si dal pár let veget, tak ať toho nelitujete.

On blog IDnes už není co býval.

1 0
možnosti
JD

Demonstrace na Václaváku byly dlouho dopředu avizované.

Nenašel se zde mezi blogery NIKDO, kdo by na svolavatele demonstrací upozornil.

Po "bitvě" se objevilo několik desítek generálů.:-)

0 1
možnosti
MS

Vážně? Takže před druhou avizovanou demonstrací NIKDO neupozornil na svolavatele?

Předpokládám, že až přijde avizovaná třetí a čtvrtá a další, tak už demonstranti nebudou kydat bláboly o tom, že není podstatné kdo demonstraci organizuje, ale proč.

1 0
možnosti
HH

To si opravdu myslíte , že všichni věděli, kdo to svolal, jaké má problémy? To je k smíchu. Brát Vám to však nebudu. Je to Vaše věc.

1 0
možnosti
Foto

To jsem neřekl a každopádně se omlouvám, zda to tak vyznělo. Je dost možné, že ti lidé ani nepostřehli, že jim za hlavami vlají prapory KSČM a vůbec netušili, kdo je Skála a proč k sakru místo k věci mluví nějakej plešatej Havel o proměně myšlení a propojení s vesmírem. No a co je jasný, vůbec nevěděli, proč Vrabel raději bydlí v Srbsku, ačkoli nemá majetek, tak má prachy na organizaci masové demonstrace a že ho živí srbská žena, která žije z české podpory v nezaměstnanosti. A to naprosto bez ironie. Idiota nepoznáš, dokud nepromluví.

2 0
možnosti
Foto

Co je na tom nejhorší je fakt, že tahle verbez dokáže oslovit tolik lidí a vytahat z nich po pár stovkách milion na jakousi revoluci...prvotní úspěch byl opravdu velký a teď už jen zbývá rvačka o peníze a rychlý konec...

3 0
možnosti
Foto

Scénář probíhá přesně podle scénáře úspěchu a rozkladu Holešovské výzvy.

3 0
možnosti
JZ

J39a30n 63Z26i84e96g11l76e93r

11. 10. 2022 17:50

Zasloužená karma :-)R^

8 0
možnosti
Foto

Vřele děkuji :)

1 0
možnosti
  • Počet článků 56
  • Celková karma 14,52
  • Průměrná čtenost 997x
Provokatér, nezabývající se jakoukoli korektností. Čtenář mnoha knih, pracující student, zahrádkář, příležitostný sportovec, vyznavač pěších toulek s batohem na zádech. Svým písmenkováním rozhodně nechci dělat díru do světa, jen sdělit, co si myslím.

Pokud uznáváte pravdu a upřímnost, coby nejlepších aspektů dobrých mravů, je to v pořádku. Pokud obé uvedete do praxe, zjistíte, že jsou vám absolutně k ničemu.

Člověk, který veškeré vědění hledá ve školních osnovách, nikdy nic neobjeví. 

Vhledem k tomu, že jsem se vrátil po 5 letech, bude třeba tento sloupek trochu aktualizovat.

Takže jsem křesťan s mírně nadprůměrným platem zaměstnance jistého německého korporátu a tedy se zde čas od času objeví i články na toto téma. 

Také bude potřeba čas od času aktualizovat fotku. :)

Seznam rubrik