Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^

Co se týče aktivit vymykajících se zdravému rozumu i poznané a snadno poznatelné realitě, motivací mohou být peníze i u jiných exotů. Tedy nejen Bulharsku, jak uvádí BIS.

https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/fiala-bis-koudelka-bezpecnost-vlada.A221017_113945_domaci_remy

1 0
možnosti
RJ

Jsem četl rozhovor s ním kdesi v médiích, tuším na Seznamu. Ten člověk je normální blázen. A hochštapler, nutno podotknout.

Napadá mně co vede lidi kteří těmhle tleskají? On totiž není ani zdaleka sám, byť tenhle je tedy výstavní.

Jistě, část populace toho z nějakého intelektuálního pohledu mnoho nepobrala ale přesto to nijak nevysvětluje množství lidí kteří skáčí na špek podobným typům.

1 0
možnosti
Foto

Mám kolem sebe dost lidí, kteří na první demonstraci byli. Společného mají to, že se zajímají o dění a mají více informací z netu. Pokud budu mluvit o sobě, poslouchám energetiky, politology, právníky (i za PRO), ekonomy. Část z nich mluvila na demonstraci. Lidi přišli kvůli nim. Ne kvůli Skálovi. Ne kvůli pořadatelům (které nikdo do té doby neznal).

Bohužel vláda a média schválně a zcela ignorovali fakt, že na demonstracích mluvili právě lidi, které si národ zaslouží a kteří za nás kopou, kteří mají IQ vyšší než je průměr. Vše se shodilo na proputinovské Vrábely v exekucích.

Nečistou hru hraje i vláda. Pořadatelé asi nikoho moc nezajímají.

0 0
možnosti
  • Počet článků 56
  • Celková karma 14,52
  • Průměrná čtenost 997x
Provokatér, nezabývající se jakoukoli korektností. Čtenář mnoha knih, pracující student, zahrádkář, příležitostný sportovec, vyznavač pěších toulek s batohem na zádech. Svým písmenkováním rozhodně nechci dělat díru do světa, jen sdělit, co si myslím.

Pokud uznáváte pravdu a upřímnost, coby nejlepších aspektů dobrých mravů, je to v pořádku. Pokud obé uvedete do praxe, zjistíte, že jsou vám absolutně k ničemu.

Člověk, který veškeré vědění hledá ve školních osnovách, nikdy nic neobjeví. 

Vhledem k tomu, že jsem se vrátil po 5 letech, bude třeba tento sloupek trochu aktualizovat.

Takže jsem křesťan s mírně nadprůměrným platem zaměstnance jistého německého korporátu a tedy se zde čas od času objeví i články na toto téma. 

Také bude potřeba čas od času aktualizovat fotku. :)

Seznam rubrik