Diskuse

Chudák holka

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BM

Pravdou je že podle etikety ruku podává žena... Avšak na druhé straně to zdůrazňování svého náboženství je skutečně nepatřičné. Jistě v podobných soutěžních show vystupovali i katolíci či protestanté, ale nedávali to najevo. Prostě přijali pravidla většinové (bohužel u nás ateistické) společnosti...

14 0
možnosti
SB

K tomu slovu "ateistické" dáváte slovo "bohužel"?

Tak se podívejte na to, jak se o muslimech vyjadřuje katolík z povolání Halík ("naši muslimští bratři").

To jsem raději ateistou.

5 0
možnosti
LP

Jekatěrina Novoselová zase tak mladá není. Je jí 27 je učenka 3 ročníku krejčová , chce studovat vysokou školu , být modní návrhářka a mít 7 dětí . Když se její touhy vyplní , tak počet roků strávených na studiích + mateřská dovolená , jí zajistí život mimo pracovní proces tak do 50 let. Naši společnost obohatí 7 malými muslimčaty a v padesáti letech asi nebude vyhledávanou modní ikonou ,pokud se muslimhadry nestanou hitem.

14 1
možnosti
Foto

Každý muslimje vyznavač islámu. Pokud je někdo tak hloupý a přijme náboženství, kde žena má podřadnou roli, kde zabití žida anebo křes ́tana je zcela normální, tak je buď ... anebo trpí komplexem méněcennosti a takhle si připadá moc důležitá.

22 2
možnosti
JK

J48i18ř57í 90K55v69ě94š

22. 1. 2016 18:20

Zaprvé žena má podřadnou roli i v křesťanství, zejména římskokatolickém, zadruhé ani v islámu rozhodně není normální zabíjení žida nebo křesťana.

1 9
možnosti
SB

Váš článek mi připadá do značné míry jako plané krasořečnění.

Muslimové to tady ženou na ostří nože, a tak se na každého z nich dívám s podezřením.

Ne každý řidič, který by byl ochoten svézt stopařku, jí ublíží a znásilní. V drtivé většině případů mladá hezká slečna vystoupí o padesát kilometrů dále z auta úplně stejně, jak do něj vstoupila. Avšak kvůli těm několika procentům nebezpečných řidičů by mladé hezké slečny stopovat neměly.

Stejně tak já se dívám na mohamedány.

Nějaké prázdné fráze o tom, že ne všichni jsou stejní a že ve všech je nutné vidět lidskou bytost, nevrátí život těm, kdo v listopadu zahynuli při pařížských teroristických činech.

19 0
možnosti
LN

..dovolím si dát sem svůj názor.....kdyby to nebyly muslimka...tak v tom pořadu nebyla....

25 2
možnosti
Foto

Dodal bych, že vzhledem k jejím "požadavkům a podmínkám", kdy se nehodlala ona jakkoli přizpůsobit, ale ostatní se museli přizpůsobovat jí, v tom pořadu ani být vůbec neměla.

Myslím, že to si diváci v drtivé většině mohli uvědomit především.

6 0
možnosti
  • Počet článků 56
  • Celková karma 14,52
  • Průměrná čtenost 997x
Provokatér, nezabývající se jakoukoli korektností. Čtenář mnoha knih, pracující student, zahrádkář, příležitostný sportovec, vyznavač pěších toulek s batohem na zádech. Svým písmenkováním rozhodně nechci dělat díru do světa, jen sdělit, co si myslím.

Pokud uznáváte pravdu a upřímnost, coby nejlepších aspektů dobrých mravů, je to v pořádku. Pokud obé uvedete do praxe, zjistíte, že jsou vám absolutně k ničemu.

Člověk, který veškeré vědění hledá ve školních osnovách, nikdy nic neobjeví. 

Vhledem k tomu, že jsem se vrátil po 5 letech, bude třeba tento sloupek trochu aktualizovat.

Takže jsem křesťan s mírně nadprůměrným platem zaměstnance jistého německého korporátu a tedy se zde čas od času objeví i články na toto téma. 

Také bude potřeba čas od času aktualizovat fotku. :)

Seznam rubrik